Artikkelit

Kesäkuulumisia

Sivustolle on lisätty lähes 100 uutta pesulaa! Nyt kelpaa taas vertailla pesuloita. Etsi lähin, tai vaikka alueesi edullisin pesula hakutoiminnolla tai kartasta ja vie auto puunattavaksi kesän ajoja varten! Näin löydät myös tien päällä paikkakunnan pesulat kätevästi.

Hyvää loppukesää ja turvallisia ajoja kiiltävän puhtaalla autolla! 

Hyönteisten irrotus

Kesällä tuulilasiin ja auton keulaan tarttuu usein paljon hyttysiä ja muita hyönteisiä. Aurinko myös kuivattaa hyönteiset vaikeasti irtoaviksi, joten ne kannattaa pestä usein pois. Vertaa autopesujen hintoja niin voit säästää.

Pesupaikkoja jo yli 200 kappaletta

Autopesuhinnat -sivustosta hyötyvät kaikki. Etenkin kilpailukykyiset pesupaikat saavat lisää näkyvyyttä ja toisaalta asiakkailla on mahdollisuus verrata palveluja keskenään sekä löytää vähemmän tunnettuja paikkoja. Siksi sivustolla on nyt jo yli 200 paikkaa listattuna.

Autopesuhinnat.com -sivusto julkaistu

Autopesuhinnat.com -sivusto avattu. Sivuston tarkoitus on tarjota autoilijoille kanava jossa voi verrata eri pesupaikkojen hintoja millä tahansa alueella Suomessa.

Keräämme parhaillaan hintoja eri paikkakunnilta. Vapaaehtoiset käyttäjät voivat rekisteröityä palveluun ja kertoa tietoja lisää. Ylläpitäjämme tarkastavat kaikki ilmoitukset ja hyväksyvät vain laadukkaat sekä tarkastettavissa olevat ilmoitukset.